Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

56 kommentarer

 1. Marie

  Jeg synes på ingen måde at du er sippet, jeg har en datter på 4 og ryger selv, men acceptere overhovedet ikke at der ryges indedører når min datter er til stede, hun har ret til selv at vælge ❤️

 2. Camilla

  Jeg er selv rygere. Men jeg synes ikke du er sippet, måske fordi jeg har en nevø på 16mdr, og hans mor (min søster) forventer at inden de kommer på besøg skal vi stoppe med at ryge inde 3 dage i forvejen og lufte totalt ud. Og det har både min stor rygende far og jeg accepteret😊 også selvom det er vores hjem.

 3. Sasha

  Jeg har to små børn, og min datter hedder i øvrigt også Alba;) Jeg har brugt MEGET håndsprit, og mine hænder er bare helt smadret nu:( Vil råde dig til at gå i helsekosten og finde et alternativ der ik skader hænderne. Bare et lille råd 🙂

  • Stephanie Karma

   Jeg har brugt håndsprit siden jeg var helt lille, mine hænder er til tider sprunkne og tørre, men jeg bruger en god håndcreme 🙂

 4. Ønsker jeg det bedste KNUS ps flotte læber og føde figur ✌💚🐕

 5. Malene

  Heej geggo
  De der æggeruller du har lavet .
  Er det en opskrift du vil dele med os ☺

 6. Emeli

  Hun føder i næste afsnit (d. 30 marts) ❤️

 7. Nicoline

  Super fedt indslag, og dejligt at din mor respektere dit valg og selv har valgt at gøre noget ved hendes rygning for hendes barnebarns skyld. Jeg syntes ikke det er sippet da det er dit barn og dit ansvar at give hende den opvækst du mener er bedst for hende, var selv meget imod at der blev røget i nærheden af min søn som nu er 1,5 år og folk der har røget skulle vaske hænder inden de måtte røre ham da han var helt lille.
  Og ros for det dejlige billed af mormor med din dejlige datter og alt lykke til jeres familie.

 8. Freja

  Vildt god blog❤️
  Hvornår kommer man til at se Alba i Familien Fra Bryggen? ….Glæder mig!👍

 9. Freja

  Vildt god blog❤️
  Hvornår kommer man til at se Alba i Gamilien Fra Bryggen? ….Glæder mig!👍

 10. Olivia

  Hej geggo.
  Jeg er kun 11 år men syntes alligevel at det er sejt at du står ved dine meninger og holdninger. Jeg har skole overfor en ungdoms uddannelse, når jeg skal ind på min skole står de og pulser løs. Man for det helt dårligt af det.
  Respekt til dig
  Fra Olivia

 11. Hanne

  Hej Geggo, jeg synes, du er en stærk pige og man kan høre, at der er mange ting, du har en holdning til og kan argumentere for. Sig til din mor at røgen fra hendes cigaretter ikke kun er skadelige for hende. Hendes dyr kan også ende med at få kræft pga. af hendes røg. Det kunne sætte nogle tanker i gang hos hende, for hun holder jo rigtig meget af dyr. Sig det også til din mormor, så stakkels lille Tammy ikke bliver syg af hendes røg.

 12. Karina

  Jeg stoppede 100 % da jeg var gravid, efter at have røget i 15 år. Jeg stoppede faktisk da vi smed p pillerne. Så gik der barselskedsomhed i det og jeg begyndte igen dog kun udenfor. Men i oktober 2014 fik jeg brystkræft og dagen før jeg fik fjernet mit bryst stoppede jeg for evigt. Ikke at man får brystkræft pga rygning men fordi jeg gerne ville have et pænt ar. Jeg starter aldrig igen og nu er jeg sgu også blevet lidt sart, jeg HADER efterrøgen på folk ikke mens de ryger men efterrøglugten addrr. Så jeg forstår dig godt omend udgangspunktet er dybt anderledes ❤️ Og tillykke med din smukke pige 💜💜

 13. Frida BM

  Jeg har det på samme måde som dig. Jeg føler ikke at jeg er sippet, men jeg bekymre mig ret meget over bakterier. Ikke sådan at det tager overhånd og bliver OCD-agtigt, men alligevel. Hvis jeg feks. er på et toilet og der ikke er mere sæbe, og ingen mulighed for at der kommer det, så føler jeg mig helt vildt klam og beskidt. På offentlige toiletter åbner jeg altid døren med albuen. Altid hvis jeg har åbnet døren indtil en restaurant, skal jeg altid vaske hænder. Jeg er heller ikke så vild med hvis andre end min familie drikker af min vandflaske. Hvor er det befriende for mig at vide at andre har det på samme måde som mig, og at jeg ikke er den eneste der altid har håndsprøjte med i tasken. Tak for et godt indlæg. Knus en 13 årig pige med bakterie-flip

 14. Ditte

  Hvornår kommer din fødselsberetning, det vil være vildt spændende og høre om! 🙂
  Fortsat god aften 🙂

 15. Trine

  Det er bare pisse godt det emne💪🏻 jeg er født med astma og min familie var rent ud sagt SKIDE ligeglade med at ryge i nærheden af mig.. Det siger lægerne har resulteret i at jeg ikke vokser fra min astma (er 21). Anyway det jeg vil fortælle er at en asmatiker kan reagere på røgpartikler som sidder i stof, gardiner, gulvtæpper m.m i op til syv år efter der sidst er blevet røget i rummet. Det er virkelig stof til eftertanke når rygere siger at vi bare overdriver når vi er negativt stillet overfor deres dumme smøger

 16. Charlotte

  Hej hvor er det vildt det stadig er et issue, min kære lille Søster på nu snart 42 og jeg på snart 45 år, er begge opvokset med rygere som forældre, netop pga det og den uvidenhed omkring det fra vores barndom, så tog vi begge en beslutning, INGEN af os har røget nogensinde og da vi fik børn, havde vi begge samme regl INGEN RYGNING i vores hjem, gæster må ryge udenfor også før vi fik børn. Det skabte noget debat og utilfredshed i vores familie og vennekredsen, det måtte de bare acceptere og ja det kostede nogle som ikke kom på besøg, men vi har ikke savnet dem, klaret os fint uden. Skønt med det oprør dengang, resultatet var dejligt lugtfrit hjem for vores børn, som i øvrigt er 14 og 17 år nu, begge 2 IKKE rygere krammer herfra

 17. Kathrine

  Hey gegs.
  Hvor er det fedt og læse dine blogs især fordi de giver mening.. men også og følge dig på snappen 😊
  Jeg skal også helt klart stoppe igen, det var så dumt og starte eftersom jeg havde været røgfri i 5,5 år 😕
  Men det må blive når der er mere ro på, tror det er noget man skal gøre når man har ro omkring en og ikke når man er vildt presset. 😊

 18. Pia Teilmann

  Begge mine forældre røg som skorstene – både indenfor og i bilen, når vi kørte ture eller på ferie. Det har resulteret i, at jeg har fået KOL og en lungekapacitet på ca. 35%. Og begge mine forældre er begge døde af lungekræft – den ene blev 69 år, den anden 74. Så bare hold fast – både rygning og passiv rygning er utrolig farligt.

 19. Sophie

  Hvor du sej! Selfølgelig skal små børn ikke være i nærheden af cigaretter. Du en god mor<3

 20. Camilla

  Da jeg flyttede hjemme fra for godt nogle år siden, blev der indført rygeforbud indenfor, min far har altid været stor ryger! Han var ikke tilfreds og kunne godt finde på at tænde sin smøg inde og så gå udenfor. For et år siden, da jeg flyttede sammen med min kæreste og blev gravid accepterede min far at ryge ude, også i sit eget hjem når jeg var der. Nu ryger han ude når jeg er hjemme og besøge dem, nok også fordi jeg sagde at han ellers ikke ville få besøg af sit barnebarn (som han jo gerne vil)

 21. Pernille Bom

  Sådan og du er hverken sippet eller noget i den stil du er bare mor med stort M 👍🏼👍🏼 Jeg stoppede for 13 år siden med at ryge da jeg blev gravid med min søn og fra den dag han blev født har ingen røget indenfor hos os de må ud også i regn samt sne.. Så bare forsæt med at være “sippet” jeres smukke datter fortjener det😊

 22. Camilla

  Jeg syntes det er MEGA sejt. Jeg ryger, gjorde det også under gravilitet for 17 år siden, men er efterfølgende blevet mere bevidst. Jeg ryger KUN udenfor 👍👍

 23. kamilla

  Hej jeg er og bliver udsat for passiv rygning er egentlig blevet vant til det men kan stadig ikke fordrave lugten har prøvet at få min mor til at stoppe men hun kan ikke siger hun så gider ikke spørge hende igen. Jeg er fast beslutte på at jeg ikke vil ryge (i hvert fald også når jeg skal være mor engang)
  Jeg er så glad for at du er fast besluttet på at der ikke må ryges i nærheden af Alba😊😊

 24. Nikoline

  HØRT og vild respekt herfra!
  Jeg er selv gravid, og ryger ikke og har aldrig gjort. Min mor ryger, men altid udenfor,også hjemme i hendes hus. I min fars hus sidder de og pulser smøger i lange baner, og så gider jeg ikke komme der. Min søster sagde til ham dengang hun fik sin første baby, at hun ville ikke være hos dem hvis de skulle sidde og ryge, og sådan var det bare. Så ville de hellere blive væk! Man har ansvaret for sine børn, og man vil den det Aller bedste i verden, og det må folk bare fatte.. Det har intet at gøre med at være sippet, det er af kærlighed til sit aller vigtigste man har i sit liv 💙💜

 25. Sabina

  Jeg kender det alt for godt, det kunne jeg lige så godt selv have skrevet 🙂
  Og er helt enig vi skal passe godt på vores små mirakler! Har selv en fantastisk datter på 15 måneder <3

  Og Alba er da en smuk lille sag! 😍

 26. Sabina

  Jeg kender det alt for godt, det kunne jeg lige så godt selv have skrevet 🙂
  Og er helt enig vi skal passe godt på vores små mirakler! Har selv en fantastisk datter på 15 måneder <3

  Og Alba er da en smuk lille dag! 😍

 27. Sissel

  Hej Stephanie

  Jeg kan på mange måder godt forstå dig, men synes også der er en dobbelthed i det..
  Jeg er selv tidligere ryger og en af grundende til at jeg bestemte mig for at stoppe var faktisk at mange af mine veninder fik børn og jeg ville ikke være den der udsatte deres børn for passiv rygning.

  Samtidig så tænker jeg også at man jo ikke kan forhindre folk i at ryge i deres eget hjem og jeg ville ikke kunne gå hver gang, da jeg jo også ønsker at være sammen med de mennesker jeg elsker og at mit barn skal have et forhold til dem. (Er ikke mor endnu så måske jeg tænker anderledes den dag jeg bliver det). Synes det er en svær ting at jonglerer med.. Respekt for at du står fast! Måske du har arvet lidt af Moppers stædighed 😉

 28. Emilie

  Har os røget siden barnsben og prøvet i mage år med at stoppe. Selv efter min hjerte operation kunne jeg ik stoppe i lang tid med røgen. Men en dag stoppede jeg og er første gang røgfri og uden trangen til røg. Og det lugter virkelig er skønt at blive fri for røgen😊

 29. Sara

  Årh hvor jeg godt forstår dig 🙂
  Jeg har aldrig røget og heller ej mine forældre. Min mand eller svigerforældre ryger heller ikke, og Gud nåde at trøste den der fandt på at tænde en cigaret i nærheden af MIN datter!!!!

  Voksne vælger selv, men det gør vores små uskyldige børn ikke <3 Det er vores opgave som forældre, at beskytte dem så godt vi kan <3

  Jeg er MEGA sippet hvad det angår og jeg står gerne ved det 😛

 30. Ida jul

  Super du er stoppet med rygning at du tænker på andre en dig selv, stor reaspekt💗

 31. Mette Friis Rønberg

  Godt indlæg Geggo!
  Jeg har altid været en selskabsryger i rigtig mange år, der sagtens kunne vente 8 timer med at ryge. Og jeg var ikke et sekund i tvivl om, at jeg ville stoppe helt den dag jeg blev gravid. Folk troede ikke rigtigt på at jeg kunne. Men jeg er nu 16 uger henne, og har hverken lyst eller brug for en cigaret.
  Begge mine forældre har altid røget, og især min far har stærke holdninger omkring børn og passiv rygning. Indtil for 8 uger siden var han af den overbevisning, at han ikke ville tage hensyn til hverken mig eller fremtidige børn i hans eget hjem (lidt mopper agtigt, faktisk). Men nu ryger han på altanen når jeg er på besøg, og får også andre gæster til at gå ud når jeg er der. Så man kan sige, at han er fået fra et mopper stadie til samme stadie som din mor 😊
  Det er nu dejligt at der bliver taget hensyn til både mig og min lille pige i mavsen 😊
  Masser af kærlighed og krammere til dig og hele din familie – og hundene 😊 og tusind tak for en skide god blog! Keep up the good work!

 32. Mette Friis Rønberg

  Godt indlæg Gekko!
  Jeg har altid været en selskabsryger i rigtig mange år, der sagtens kunne vente 8 timer med at ryge. Og jeg var ikke et sekund i tvivl om, at jeg ville stoppe helt den dag jeg blev gravid. Folk troede ikke rigtigt på at jeg kunne. Men jeg er nu 16 uger henne, og har hverken lyst eller brug for en cigaret.
  Begge mine forældre har altid røget, og især min far har stærke holdninger omkring børn og passiv rygning. Indtil for 8 uger siden var han af den overbevisning, at han ikke ville tage hensyn til hverken mig eller fremtidige børn i hans eget hjem (lidt mopper agtigt, faktisk). Men nu ryger han på altanen når jeg er på besøg, og får også andre gæster til at gå ud når jeg er der. Så man kan sige, at han er fået fra et mopper stadie til samme stadie som din mor 😊
  Det er nu dejligt at der bliver taget hensyn til både mig og min lille pige i mavsen 😊
  Masser af kærlighed og krammere til dig og hele din familie – og hundene 😊 og tusind tak for en skide god blog! Keep up the good work!

 33. Karina bux

  Endelig en som har det som mig, jeg har faktisk mistet folk jeg troede var på ens side fordi de røg før under og efter deres graviditet. jeg blev kaldt for hys i min graviditet fordi jeg ikke ville have mere røg hellere ikke passiv og efter min graviditet er de helt forduftet.
  Så dit indslag er opmuntrende og giver mig et lille smil på læben, det er altså normalt at ville beskytte sit barn 😉

 34. Tina

  Jeg synes det er super at du holder fast i at der ikke skal ryges når Alba er i nærheden. Jeg håber at Mobber på et tidspunkt forstår dig.
  Sejt at du står fast.

 35. Laura

  Hej smukke stephanie<3
  Jeg elsker dig og din familie. Jeg følger for det meste med på bloggen og syndes at det er rigtig dejligt at høre fra dig. Jeg er kun 11 år og er stor fan af familien fra Bryggen. Både min mor og far ryger og det syndes jeg er rigtig øv, da jeg virkelig ikke vil miste dem især ikke hvis det er begrund af smøgerne. Mine forældre er skildt og min mor har fundet en kæreste der IKKE ryger, vilket er rigtig dejligt. Min mor siger at hun vil kæmpe for at holde op med at ryge så det håber jeg at hun vil komme i mål med. Min venindes forældre ryger også indenfor og vær gang jeg kommer stinker der for vildt af cigaretter og det er vildt ulækkert. Når min mor eller far kommer for at skal hente mig syndes de også at jeg stinker når jeg kommer ud i bilen, og vil meget gerne have at jeg tager et bad når jeg kommer hjem. Alba er så smuk og det ved vi jo alle hvem hun har avet efter. I må have en rigtig dejlig påske. Kærlig hilsen Laura<3

 36. natalie

  Det er en fin holdning sådan havde min bro det også med hans datter. Men så giv vi end i et andet rom med hende 🌟👄 håber i har tænkt jer at forsætte med familien fra bryggen. Nu når i har lille pigen ✨

 37. natalie

  Hej Stephanie 😊 har du nogen billeder af mopper hvor hun holder lille alba ❤ og har du tænkt dig at forsætte med familien fra bryggen nu når i har fået lille pigen 🐶💙

 38. Naja

  Tak så er jeg ikke den eneste der har det på samme måde. Min kæreste ryger og vi venter os et lille love child til efteråret. Han er simpelthen for doven til at stoppe og for doven til at gå udenfor grundet 3 trapper. Så nu hænger han ud af vinduet og med godt gennemtræk. Kan ikke holde røgen ud hoster og bliver virkelig sippet, dog ryger mine veninder mindre nu hvor jeg er er gravid! Og der glæder mig, håber en dag min kæreste kommer på bedre tanker.
  God dag til alle i skønne ladies ♡♡

 39. caroline

  Fuck hvor er du sej respekten for dig bliver kun størrer ..

 40. Sejt stephanie!! Super god læsning og godt st du holder fast, og ikke udsætter skønne Alba for passiv rygning. Jeg blev udsat for passiv rygning som barn, og endte med at få astma (som jeg heldigvis voksede fra :)) min far indførte total rygeforbud i sin lejlighed efter jeg blev syg – og min mor begyndte at gå udenfor. Der var mange der ikke forstod mine forældre, og nogle syntes ligefrem at det var irriterende at der var rygeforbud… Men især min far holdte fast, og det er jeg ham evig taknemmelig for! God stil :)!

  • Stephanie Karma

   Sådan <3 <3 <3

 41. Dorthe

  Hmm så fik jeg dårlig samvittighed og ja der må sættes en stopper for jeg ryger indenfor igen . Startede igen med det pis i sommers da jeg blev syg . Ellers fra min datter blev gravid til da var det udenfor og kun udenfor ellers var det damp cigaretter .
  Nå men nu er jeg i bedring og selvfølgelig skulle det høre op igen , Jeg nægter simpelthen Mario Min lille Prins kommer her hjem før det røg er udenfor igen .
  Så vil jeg have besøg af lille manden er det slut .
  Tak for opsangen gjorde det så meget lettere så fra idag slut med røg i huset og i begyndelsen damp med åbne vinduer så tager vi resten derfra Tak Gegs og dejligt at se du og min datter passer så godt på de små som ikke har valget .
  Min datter har aldrig røget men hendes mand gør og i den lejlighed de bor nu har det været udenfor hele tiden .
  Kærlighed og sundhed til dig og familien <3

  • Stephanie Karma

   Sådan, hvor der er vilje er der vej, og det er ALDRIG for sent, jeg sender al god energi din vej, og en masse styrke også. You can do it!! Kærlighed <3 <3 <3

 42. Bianca

  Hej Geggo
  Jeg stoppede også med at ryge da jeg fik mit første barn. Og lovede også jeg ikke ville blive “sippe” 😀 Men jeg er også blevet “sippet”, jeg vil heller ikke have at folk ryger i nærheden af min datter. Hun er 2½ nu. For hun kan jo ikke selv vælge, men det kan jeg så gøre for hende ;). Jeg har også en familie hvor de alle ryger. Undtagen hendes farmor og farfar og faster, men ellers alle andre 🙁 Også hendes far. Vi er ikke sammen den dag i dag, men her har jeg også peget fingre at rygning foregår laaaangt væk fra hende 😉 Tak for din fede blog 🙂

  • Stephanie Karma

   Vi må nemlig vælge for vores børn <3 Kærlighed.

 43. Kimie

  Godt indlæg! Har det præcis på samme måde! Har dog aldrig røget og kommer bestemt aldrig til det. Har dog ikke været total anti-ryger, før jeg blev gravid. Men da jeg blev gravid “gik det galt” 😉
  Min mand og jeg har kørt fra en fødselsdag midt i lagkagen da jeg var gravid pga en af gæsterne åbenbart kun kunne ryge indenfor! Jeg tåler det ikke! Ingen røg ved mit barn. Heller ikke da hun lå i maven! Nu er hun 1,5 år og det har heldigvis ikke været et problem når vi er ude. Alle kender efterhånden “mine regler” ☺

  • Stephanie Karma

   Jeg har det på helt samme måde, og selvfølgelig er det hårdt at gå fra Mopper når vi sidder og hygger, men det er nødvendigt selvom hun bliver små-fornærmet, den gamle 🙂 <3 Det er vores ansvar at passe på vores børn <3

 44. Liza

  Årh hvor virker det bare genkendende 🙂
  Da jeg fik min datter så valgte jeg ikke at komme ved folk der røg fordi mine børn ikke skal udsættes for passiv rygning. Det gjorde os at vi mistede en del i vores liv men de var jo så ikke værd at samle på 😉

 45. Maria

  Hej Geggo.
  Hvor er det befriende at du sætter ord på de her ting – Jeg har det på præcis samme måde! Jeg har dog ikke været standhaftig nok til at forlade vores families hjem, når cigaretrygningen begyndte, men jeg har ofte haft lyst til det. Jeg har nok været bange for at ødelægge stemningen i familien, og har jo ikke lyst til at vi skal blive uvenner over det. Samtidig vil jeg jo også gerne se familien. Men hver gang vi kører hjem derfra, kan jeg allerede i bilen lugte det, og jeg bliver virkelig utilpas af lugten. Får helt kvalme, og når vi kommer hjem skifter vi alle 4 tøj med det samme, fordi alting stinker så voldsomt!
  Da jeg var nybagt mor, tænkte jeg også at røg skulle være no go for mine børn, men principperne er skredet igennem årrene, kun fordi man ikke ønsker at skabe splid i familien. Selv i dag, kan jeg få det helt skidt ved tanken, når vi sidder til familie arrangement, og røgen bliver mere og mere tæt. Vi er altid de første der kører hjem, fordi øjnene svier, og fordi vi har brug for at få vores børn ud derfra….
  Respekt for at du står ved den beslutning! Lad os håbe at du formår at holde ved den, hele vejen igennem…

  • Stephanie Karma

   Tak skal du have. Og jeg kan godt forstå det kan være svært at holde ved fordi man ikke vil blive uvenner, og være “hende den sure” – Mopper synes jo at jeg er mega sippet, og jeg kan fortælle dig det ikke er sjovt at være uvenner med hende og slet ikke når hun er næsten 80. Hvem ved hvor længe vi har hende endnu? Men jeg KAN bare ikke udsætte Alba for passiv røg. Jeg håber at jeg kan holde ved det, jeg vil ihvertfald gøre mit bedste. Respekt for at i er de første der kører hjem ved familie-arrangementer, man gør det som forældre så godt som man kan <3 Knus

 46. Mette

  Har det præcis som dig. Ingen ryger i nærheden af mine børn. Færdig. Har endnu ikke givet problemer. Men folk ved hvordan jeg er omkring mine børn. Så de ved når jeg siger noget så er det sådan det bliver. Ser dog desværre mange der ryger i bilen med deres børn i den. Kan slet ikke forstå man gør det. Vi burde lige som UK få et forbud mod at ryge i bilen når der er børn til stede.

  • Stephanie Karma

   Det burde vi – og det forstår jeg SLET ikke at vi ikke har. Det er fuldstændig sindssygt at sidde og ryge med et lille barn i bilen.

 47. Heidi

  Hej Geggo!
  Har ikke tidligere kommenteret herinde på din blog – men nu må jeg på banen 🙂
  Først og fremmest STORT tillykke med jeres skønne datter – hun er super fin.
  Og så til det med rygning – jeg har aldrig selv røget, og er blevet rigtig meget sippet efter jeg har fået børn. Kan ikke selv tåle når der bliver røget – får tilstoppet næse og det kløer helt vildt. Så holder mig helst langt væk fra rygning.
  Angående børn så er det vores ansvar at passe på dem, os der skal give dem den bedste start på livet, os der skal sikre at de får de mest optimale livsvilkår og det gælder også at holde dem væk fra rygning.
  Passiv rygning er mere usundt end hvis man selv ryger.
  Min far døde af KOL en sygdom man bla. får af rygning – og se hvordan han langsomt blev kvalt er bestemt ikke sjovt, hverken for den syge eller pårørende.
  Kort sagt jeg tager hatten af for dig og dine ryge valg.
  Håber at også din mormor vil acceptere din beslutning 🙂
  Mange hilsner og ønsker og en rigtig god påske til hele familien 🙂

  • Stephanie Karma

   Det gør mig ondt med din far – og samtidig giver det mig lidt nervøsitet i maven over min mor der ryger over 20 om dagen. Jeg håber så inderligt hun en dag vil stoppe – om ikke andet er det da et skridt på vejen at hun nu har sat det ned. Kærlighed til dig, og tak for rosen. God påske til dig og dine nærmeste 🙂

FØLG DINE YNDLINGSBLOGS
Du kan nu følge dine yndlingsblogs og se deres nyeste indlæg på bloggersdelight.dk