Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

25 kommentarer

 1. Majbrit Jensen

  Jeg er ikke just nybagt mor men bare en almindelig travl kvinde der fare fra det ene job til det andet og tit har været irriteret på min mascara. Da jeg læste dit indslag tænkte jeg at det nok bare var et betalt reklameindslag. Men efter at have købt og prøvet både primer og mascaraen tager jeg glædeligt mine tanker i mig igen. Det er simpelt hen to fantastiske produkter i makeup-tasken. Tak for at dele din erfaring.

  • Stephanie Karma

   Jeg reklamerer for ting, det lægger jeg ikke skjul på. Men en ting der er 100% det er at jeg aldrig reklamerer for ting jeg ikke kan stå inde for. Jeg anbefaler aldrig nogensinde noget jeg ikke selv synes er godt. Så reklamen kommer altså os allesammen tilgode. Og det sker også at jeg anbefaler og reklamerer for ting jeg slet ikke er betalt for at afprøve, men bare har lyst til at vise jer som en hjælp 🙂 Godt du også kunne lide mascaraen, den er blevet min nye yndlings. Selv tak 🙂

 2. Dina

  Jeg kan ikke svare via “svar”. Jeg har læst alt for skræmmende ting, til at jeg tør lade være med at tænke over det. Vi startede med øko-mad. Nu er det også så vidt muligt alt andet også, tøj, overtøj, sengetøj, legetøj. Det er uhyggeligt med alt det lort de putter i alting. Og det de udsætter fx medarbejdere og miljø for. Jeg er blevet lidt gal….men lidt tys tys, med fare for at folk syntes jeg er skør 😉

 3. Julie

  Kan du ikke begynde og lave flere video’er

 4. Line

  Hej geggo jeg er vild med din blog og din makeup❤️❤️

 5. Helene

  En dag ved lejlighed, kan du så ikke anbefale en foundation?

  Jeg bliver altid helt grumset i ansigtet, uanset hvad jeg gør, og så var det jeg tænkte, at sådan noget ved du garanteret noget om 🙂

  • Stephanie Karma

   Jo jeg vil lave en video med alle mine anbefalinger, god idé 🙂 Lige nu og her kan jeg varmt anbefale Too Faced “better than sex” mascara – den er såååå god, og så er den cruelty-free så der ikke er stakkels dyr der har lidt for at vi kan købe den. Win win <3

 6. Dina

  Ved du hvordan indholdet af øv-kemi er i den ovennævnte mascara? Jeg er generelt en øko-tosse, men udvalget er småt, når det kommer til make up. Pt. bruger jeg Jane Iredale, men den giver ikke ligefrem fyldige vipper, Jeg ammer også og ønsker ikke at fylde, hverken mig selv eller mine børn med hormonforstyrrende og allergifremkaldende stoffer.

  • Stephanie Karma

   Det aner jeg ikke nej, jeg må indrømme at selvom jeg også er en øko-freak så tænker jeg ikke over hvilken mascara jeg bruger. Jeg har dog skiftet min foundation og concealer ud med paraben-fri økologi <3

  • Helene

   Undskyld, men hvad er det nu lige foundation og concealer gør….og skal man bruge begge to på én gang?
   – det er dét der giver en pæn hud, ikk…

   Da jeg var ung, købte man bare ”bruncreme”….og pudder 😀

   Glæder mig egentlig til en dag, hvor du vil lave en lille anbefalingsvideo. For det er faktisk rart med en anbefaling, specielt for en tosse som mig, der står fuldstændig magtesløs i Matas og ikke engang ved hvad det hedder mere 🙂

 7. Mia

  Hej stephanie☺️ Ved du noget om indholdet i dem, altså tænker på parabener og parfume. Synes ikke at kunne finde det?

  • Stephanie Karma

   Nej det aner jeg desværre ikke – jeg må indrømme jeg ikke tænker så meget over hvad der er i den mascara jeg bruger, kun om den er testet på dyr, det er kun det jeg putter på huden jeg har skiftet ud med økologi og paraben-fri <3

  • Benita

   Brug appen fra Tænk – den hedder “Kemiluppen”

 8. Mette

  Linkene virker fint fra min iPhone 🙂

 9. Tanja

  Jeg lærte et rigtig dejligt trick på Instagram at hvis varmer det øverste del, af din øjenvippebukker så giver det også nogen rigtig fyldige vipper 😂😄

 10. Sandra

  Hovsa så kom man lige til at bestille lidt ved smashbox 😊 Er helt vild med at der også kommer produktprøver med, kunne godt blive et farligt og dyrt bekendtskab 😂😍
  og det er så lækkert at de ikke tester på dyrene

 11. Heidi

  Så er der bestilt 😀 👏 Linksene virkede fint ☺ 👍 Og stort tillykke med jeres smukke lille AlbaMus, hvor er hun skøn ☺

 12. Heidi

  Så er der bestilt 😀👏 Linksene virkede fint ☺👍
  Og stort tillykke med jeres smukke lille AlbaMus, hvor er hun bare så smuk!

 13. Sarah

  Det virker nu🙂

 14. Christina

  Øv, jeg kan slet ikke åbne linksene :/

  • Stephanie Karma

   Det skulle gerne virke nu? 🙂

 15. Mette

  Øv linkene virker ikke 😢

  • Stephanie Karma

   Hvad med nu? 🙂

 16. Sascha

  Hej geggo 🙂
  Jeg ved ikk om det er min telefon den er gal med. Men ingen af de link virker når jeg trykker på dem.

  • Stephanie Karma

   Hvad med nu? 🙂

FØLG DINE YNDLINGSBLOGS
Du kan nu følge dine yndlingsblogs og se deres nyeste indlæg på bloggersdelight.dk