Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

21 kommentarer

 1. Julie Ellegaard

  Hej Geggo – super hyggeligt at følge med i dine nye opskrifter. Jeg eksperimenterer selv lidt med at lave eget vanilie sukker. Så får man alt ud af vainiliestængerne, og det smager bare så meget bedere end det man køber + så ved man jo helt præcist hvad man indtager. Er det mon noget du vil prøver kræfter med, og i så fald dele din favorit opskrift du kommer frem til? 🙂

  • Stephanie Karma

   Ja, det kunne jeg da godt gøre 🙂 Jeg bruger lige nu økologisk vanillesukker, men jeg vil da overveje at lave mit eget 🙂 Tak for input, knus 🙂

 2. Nadja schrader

  Hej gekko
  Jeg forsøger også at smide de ekstra kilo fra 3. graviditet. Han er knap 6 mdr. Har dog fået at vide fra sp at så længe man ammer må man ikke gå meget på kur da de giftstoffer din krop udskiller under en kur sætter sig i mælken dvs baby for det :(.. jeg havde ohså taget +20 kilo på denne gang. Husk det tager godt 1 år før det hele er rigtigt faldet på plads i maven igen..Jeg har smidt det meste kun ved en gå tur om dagen Ca 3-5 km, masser af vand.. ellers har jeg faktisk ikke omlagt kosten.. Men skal da helt sikkert prøve din opskrift når lillemanden er færdig med amningerne..

 3. Malene

  Kan du lægge en opskrift ud på den lækre nuddelret med oksestrimer du lagde på snappen den anden dag? ☺️

 4. Camilla

  Åhr hvor ser det lækkert ud! Kunne vi være så heldige at få opskriften på aftenens menu fra snappen- ovnbag mørbrad mm?? Det så heeeelt vildt lækkert ud det hele!!!🙏🏻🙏🏻😘😘

 5. Emilie

  Du laver virkelig god mad😂Kan se det på din snap💗Virkelig overskyd

 6. Alice

  Mums siger jeg bare 🙂
  Følg evt cravachfood på facebook, hun laver meget lækkert OG SUNDT hverdagsmad ..

 7. Kirsten Grooss

  Geggo det smager som at være på dyrt spisested jeg må ikke få mælk. Og den opskrift her er bare guf. 🙅🙅💖 hils Alba tusin knus fra Kirsten på Fyn

 8. Victoria

  Kan man godt udelukke valnødder og slet ikke bruge nødder?

  • Stephanie Karma

   Ja sagtens, jeg bruger nogle gange rosiner istedet 🙂

 9. Birgitte

  Hej Geggo
  Tak for en super opskrift og god blog. Er selv igang med at smide de sidste graviditetskilo, så spændende, sunde ‘flad-mave-opskrifter’ modtages med kyshånd. Dejlig dag til dig og din familie.

  • Stephanie Karma

   Jamen så vil jeg da notere at nogle af jer ønsker jer flere sunde opskrifter <3 Knus herfra

 10. Mette K

  Det smager fantastik! Tak for det 🙂 min kæreste og jeg vil nyde en lækker dessert efter træning.

 11. Pernille

  Wow. Skal helt sikkert prøves 😊

 12. Marianne

  Mums det lyder bare lækkert.

 13. Belinda

  Det ser virkelig lækkert god 😃 Skal helt klart prøve det.

 14. Agnes

  Det lyder lækkert, jeg håber der kommer flere opskrifter😄❤️🍦

 15. Gitte Haulrich laursen

  Det ser læger ud og skal prøves af

 16. sus

  mums den skal prøves 💖

 17. Dorte

  Hvor ser det lækkert ud det må prøves. Og tak fordi du deler med os

 18. Michela

  Lyder lækkert

FØLG DINE YNDLINGSBLOGS
Du kan nu følge dine yndlingsblogs og se deres nyeste indlæg på bloggersdelight.dk