Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

35 kommentarer

 1. Maja

  Hej Geggo.

  For det første vil jeg gerne sige, at jeg synes du er en helt fantastisk person, har fuldt lidt med på facebook og i familien fra bryggen og nu her på din blog os. Super sej er du og fed personlighed (:

  For det andet, fedt indlæg!
  Jeg kunne dog ikke lade være med at blive lidt rørt, fordi jeg selv ikke har kontakt med min far, da han er blevet lidt af en skid efter mig og min mor flyttede til Jylland – Dog har jeg forsøgt flere gange at prøve med kontakt til ham, men flere gange er det bare endt med jeg bliver såret og nu gider jeg det ikke mere. Sidst jeg havde kontakt med ham var for ca 2 år siden, hvor min mormor døde og jeg syntes han skulle vide det, vi snakkede godt og vel en halv time og han lovede at ringe tilbage efter nogle dage, men som så mange gange før hørte jeg aldrig mere. Kunne fortælle så meget om den historie, men er ikke sikker på andre eller du er interesseret i sådan et langt indlæg! 🙂 – Dog er jeg nu her 2 år i tvivl om jeg skal tage kontakt igen og måske egentlig bare fortælle ham hvad han har gjort ved mig og håbe det denne gang holder, og dit indlæg har gjort mig mere i tvivl, for det kan jo lykkes, men måske kun med rette indstilling fra begge parter. Jeg savner ham meget, men ved ikke hvor meget det gavner mig at blive ved.

  Jeg synes bare det er fedt at det er lykkes dig at få kontakt med din far og se hvad der kommer ud af det. Det gav mig virkelig stof til eftertanke.

  Kærligste hilsner fra Maja

 2. Naya

  Hej gegs.
  Du er et fantaskisk menneske❤️

 3. Kirstine

  Godt indlæg.. Det har været spænede for mig at følge med i de to afsnit dette indlæg drejer sig om. Jeg har selv først lige lært min far at kende som 25 årig. En beslutning jeg aldrig vil fortryde, jeg tænker på hvor ærgerligt det er han ikke har været i mit liv altid. Jeg kender godt det med at have et venskabeligt forhold til min far, og ligesom du måske også ønsker, så håber jeg også på at få et rigtig rigtig far datter forhold. Min far er jo helt fantastisk! Håber du får en masse gode oplevelser med din og at jeres forhold vil udvikle sig til det du ønsker. Mange kram herfra

 4. Sanne

  Godt I har fundet hinanden igen 😉
  Og Geggo……du er bare sådan et rummende menneske, en evne du kan være stolt af.

 5. Julie

  Super godt indlæg. Vil du ikke lave et indlæg omkring din makeup rutine hvilke produkter du bruger, og hvordan? 🙂

  • Stephanie Karma

   Jo love, det kan du tro jeg vil.

 6. Laura

  Fantastisk indlæg! :142:

 7. Ceren

  Du burde virkelig, at være stolt af dig selv! Det er så flot, at du kan tilgive, for det kan alle ikke! ❤️❤️
  Det var en fornøjelse at læse med på dette indlæg og håber du får et tættere forhold til din far❤️

 8. Louise

  Stor respekt for din beslutning. Min far valgte mig fra da jeg var seks år, og valgte alkoholen i stedet. Han forsøgte nogle gange at genoptage kontakten, men altid med trusler om at bortføre mig når tingene ikke gik efter hans hoved. For 5 års tid siden blev jeg ringet op, at han var død. Egentlig havde jeg det fint med det, for jeg kendte ham ikke. Men nu ærgrer det mig at jeg ikke bare nåede at møde ham en enkelt gang, og se ham i øjnene. Bare EN gang, og hvis jeg var blevet skuffet, så havde det været det. Du tog chancen, og det har jeg kæmpe respekt for. Al held og lykke med jeres forhold i fremtiden 🙂

  • Stephanie Karma

   <3 <3 <3 <3 <3 <3

 9. Mette

  Jeg sidder og bliver helt rørt og kan følge hvordan mine 2 piger har haft det.
  Da jeg fik nr 2 begyndte deres far også at tage stoffer og han tog mere og mere så jeg valgte også at være både mor og far og da mine piger blev 9 og 11 begyndte de også at spørge om deres far vi tog kontakt til ham og han var kommet så langt ud på stoffer vi mødtes med ham et par gange og han begyndte at tage mindre og mindre i håbet om at kunne komme til at lærer sine børn at kende og piger virket meget glade for det og han blev faktisk clean i 4 mdr og vi snakket om at nu kunne han se pigerne lidt mere men den 3/10- 14 døde han af en overdosis og mine piger stod nu tilbage og var meget uforstående hvad skulle de nu gøre uden en far…….

  • Stephanie Karma

   Kærlighed, og masser tanker <3 <3 <3

 10. Caroline

  Hej Geggo!!
  Super dejlig blog, og super dejligt indlæg. Jeg har selv en far, som dog ikke valgte stofferne – Men valgte hans nye kone og hendes børn, frem for hans eget kød og blod, og ærlig talt ved jeg ikke hvad der er værst. jeg valgte lige som dig at tage kontakt til ham i september 2013, og jeg var ikke vildt begejstret over at møde ham, men jeg var nysgerrig om at vide hvad han havde foretaget sig i de 12 år hvor han havde fravalgt mig. – Han valgte mig fra da jeg var 8 da han droppede alt kontakt, og min mor valgte at skåne mig for sandheden. Jeg pressede på, for at vide hvad der var sket, og hun sagde ligeud, at han havde mere travlt med sin nye familie. Det gjorde så ondt som 8 årig, hvor jeg i forvejen var usikker på mig selv og følte mig forkert i forhold til de andre piger i skolen. jeg valgte at holde juleaften med ham og hele hans familie i det 2013, og derefter gled det ud i sandet. Jeg ved ikke hvad han havde forventet, men jeg følte mig valgt fra igen, og den dag i dag føler jeg mig dybt til grin over, at jeg gav så meget af mig selv, for at vi kunne få genskabt noget kontakt, og så bliver jeg såret igen.
  Jeg er glad for du deler dette indlæg med din historie, og jeg er glad for, at du skriver i er mere venner end far og datter, for sådan havde jeg det også, men ingen kunne forstå det. Jeg håber i på sigt får endnu mere at gøre med hinanden, for ingen fortjener en far der kun vil være der halvdelen af tiden, og når der ingen problemer er.
  De kærligste hilsner fra Caroline

 11. Pernille Bom

  Hejsa, jeg vil bare sige at det din mor har sagt om din far da han var ung er helt rigtigJeg har kendt din far rigtig godt i 80’erne hvor vi var nogle unge fra torvet som havde nogle sjove årSå ja han var flotPrøv at spørg ham om han husker sangen you Can’t hurry love med Phil Collins Ellers rigtig godt indlæg..

 12. Lykke

  Super awesome at du tilgiver ham, det viser da at der er nogen mennesker der ikke tænker helt skæft, hvor er du sød ☺️

  • Stephanie Karma

   Tilgivelse er alt <3

 13. Mea

  Hej stephanie fedt du tør at vise dig frem på den ☺️ er du egentlig blevet gravid igen eller? Kan du ikke skrive et indlægom det

  • Stephanie Karma

   Der kommer et indlæg om det på et tidspunkt 🙂 <3

 14. Natasha.

  Super fedt at du bare udtrykker dine følelser gegs. Håber virkelig du bliver storesøster.

 15. Tusind tak for din ærlighed Geggo! Det er stort af dig at dele en så personlig historie, og fremhæve vigtigheden af at give mennesker a second chance. For mig er det en personlig sejr, hver gang nogle VIP’s som dig selv, hjælper med at nedbryde tabu omkring dét at være hårdt ramt af livet, ved at beskrive det som noget man kan rejse sig fra igen. Thumbs up – og al held og lykke til dig, din far og jeres dejlige nyfundne relation! 🙂

 16. Annette Kristensen

  Jeg har kendt din far i ca 15 år. Dvs imens han har været på stoffer. Han er min bedste ven og han har nogle gange boet hos mig når han var i Danmark.
  Er man Sonny’s ven så er man priviligeret, for han er der for en når man har brug for det. Hans humor og hans fantastiske viden han render rundt med er en fornøjelse at være en del af..
  Sonny og Ing besøgte mig her på Bornholm da Ing var med i Danmark.
  Nå Sonny kommer hjem sidst i juni kommer han over til mig og bor. Sonny var her en mdr inden han tog til Thailand. Så jeg glæder mig til han kommer for findes der noget bedre en at være tæt på sine venner.
  Stephanie, det var mig der sendte et privat brev til dig sidste år.
  Har du lyst til at komme herover så er du/i velkommen.
  Så utrolig glad for du kunne se den rigtige Sonny.

  • Stephanie Karma

   Hej Annette. Det ved jeg du har, og det er guld værd for ham at have en som dig i sit liv. Tak for de info du har givet mig i løbet af årene. Kærlighed <3

 17. Emilie

  Du er en stærk pige, fuld af kærlighed til livet og til andre mennesker. Kys og held og lykke

 18. Emilie

  Du er en stærk pige, fuld aflæselighed til livet og til anere mennesker. Kys og held og l

 19. Emilie

  Du er en stærk pige, fuld aflæselighed til livet og til anere mennesker. Kys og held og lykke

 20. Maya

  Wow Stephanie det er godt nok et rørende indlæg fældede en glædeståre held og lykke frem af i livet❤️

 21. Yvonne staun

  Tak for du deler det med os,jeg har tænkt meget på dig siden den udsendelse ,jeg forstår godt hvor svært det er efter så mange år at skal lærer sin far at kende,du burde tage ned og være alene med ham,i har brug for at lærer hinanden at kende hvor der ikke er andre tilstede,jeg tror han er en dejlig mand,man kan godt mærke han er meget følsom,når man ryger i narko eller druk,så er man uden for fornuftens brug,stoffet styrer totalt,han valgte ikke dig fra,det gjorde stofferne,ham der står der idag har gennem gået noget af det sværeste man kan,nemlig at kæmpe sig ud af det,hvor er det flot,så det fortæller at han har viljestyrke..At han har humor det er et kæmpe plus,man kan godt se du ligner ham,ønsker så meget i finder melodien ,det har både dig og ham fortjent..Tusind kærlige tanker til både dig og din far…

FØLG DINE YNDLINGSBLOGS
Du kan nu følge dine yndlingsblogs og se deres nyeste indlæg på bloggersdelight.dk