Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

23 kommentarer

 1. Lise

  Jeg tror jonas vinder det hele

 2. Kiwa

  Jeg var stor fan af Theis, men da han er ude, ser jeg Nanna og Anders vinde. Jeg synes Phillip og monique er alt for ‘mig mig mig’ synes de er for højt råbende, nedladende og virkelig irreterende hmm.. De må gerne ryge ud

 3. Kristine

  Jeg kan huske Philip fra “sommer i sunny Beach” MEGET fuld gæst!!

 4. jennifer

  jeg syntes at christel skal vinde fordi hun er sjov og sød pige med taktisk skulle det nok være monik eller philip for han siger sin mening meget direkte og er ikke bange for at gøre andre kede af det men det er jo også en game

 5. Jannie

  Jeg håber Monique går hen og vinder sammen med Philip eller Kasper hun forstår virkelig at spille spillet og så har hun bevist en hel del og kan godt lide at hun er utrolig dygtig rent taktisk og forstår at bruge alle kneb, og så er hun ikke bange for at sige sin mening, Philip og Kasper er også begge dygtige taktikkere, kan godt lide Isabella men synes hun er kommet lidt for sent ind i spillet til at vinde, Anders vil også være et godt bud på en vinder han er vellidt derinde og efter at han er kommet ind igen så er han blevet taktisk, synes ikke at Christel Sammi eller Mads fortjener at vinde Christel kommer ikke med noget rent taktisk og så er hun blevet båret igennem spillet, Mads er på badeferie hvilket han selv har sagt, Sammi er alt for paranoid og mener selv at han er taktisk og værdig til at vinde men han har ikke bevist noget endnu

 6. Anne

  Jeg må ærligt indrømme at jeg i år for alvor er blevet skuffet over årets sæson. Der sker simpelhen ikke nok, jeg tager mig selv i at tænke idag er det mandags afsnittet, ja så sker der jo ikke noget vildt idag. I år har man set utallige gange hvor deltager bare hygge snakker, leger pudekamp og fester. Hvilket uden tvivl er fedt for dem, men virkelig kedeligt som seer at følge med i. Jeg er 27 og har fulgt med siden første sæson så husker dem alle, og æv hvor er jeg ked af den kedelige udvikling programmet har taget når man tænker tilbage på mange af de gamle sæsoner.
  Så ja i år ser jeg det naturligvis som altid, har ingen farvorit og savner nogle flere personligheder som ikke er bleg for at diskutere og spille spillet for alvor. 🙂

 7. Kamilla

  Elskede Phillip til at starte med, men nu er han simpelthen så irriterende at det gør helt ondt… han tager tingene så personligt og er bare alt for voldsom på den dårlige på! øv øv

 8. Karina

  Jeg håber lidt Philip og monique vinder! Philip er den sjove og hyggelige men kan også spille spillet. Monique er den søde pige som virkelig spiller spillet, men som du selv siger, hun er den lidt “skide ligeglade” men på den fede måde.

 9. Jeg syntes at Anders eller Christel eller Philip skal vinde❤️

 10. Natasha

  Christel eller phillip er en klar vinder!!! Og så krydser jeg fingre for monique snart ryger ud

 11. Julie

  Mine yndlings er Phillip, skide underholdende og han får mig som regel til at grine i hvert afsnit. Monique er helt fantastisk og jeg elsker at hun har nogle iskolde sider, og viser så meget personlighed… håber og tror Monique går hen og vinder med evt. Phillip ved sin side (;

 12. Jeanett

  Der er faktisk ikke nogle i ph som jeg bare ikke kan klare i år. Synes de alle sammen virker søde. Men ja giver dig ret i at Philip er god underholdning 😀
  håber Nanna eller christel vinder 🙂 – men med hvilken fyr ved jeg ikke, håbede på Theis, men det kan jo desværre ikke lade sig Gøre :/
  :*

 13. Jeg tror det er Philip eller Kasper H der vinder, men håber selv at det er Monique eller Philip vinder.

 14. GEGGO FAN

  – Elsker Phillip.
  Monique er for vild. 100% hun ka’ vinde. Synes Nanna er utrolig irriterende ..

  • Flofi

   Jeg syns at Christel og Nanna skal vinde

 15. Ida

  Hvilke afsnit har du været med i?

  • Anonym

   Hun var med i sæson 8 :grinning:

 16. Mimi

  Hej
  Fedt indlæg.
  Dog er jeg ikke lige så vild med moniqeue, men det er jo smag og behag. Jeg syntes hun er for kold, ved det er et spil, men også den måde du “snyder” folk ikke så for det. Jeg håber Nanna & Andres vinder! Jeg syntes Nanna har været med god hjertet i spillet igennem, selvom hun tog røven på sin bedste veninde, men deg også den eneste “slem” ting der inde syntes jeg 🙂

 17. Heidi

  Jeg tror at phillip og monique godt kunne snører dem alle sammen til finalen.. Men håber at se Nanna og Anders vinde det hele

 18. Heidi

  Jeg tror at phillip og monique godt kunne snører dem alle sammen til finalen.. Men håber at se Nanna og Anders vinde det hele

 19. Julie

  Phillip og Nanna burde tage røven på dem alle sammen og danne par! Seriøst, hvem ville de ikke få stemmer fra i en finale?

 20. Sara

  Alle andre end Monique !!!

 21. Josefine

  jeg håber at Nanna og Anders vinder

FØLG DINE YNDLINGSBLOGS
Du kan nu følge dine yndlingsblogs og se deres nyeste indlæg på bloggersdelight.dk